Lustrumsymposium oud-redacteuren

Dit jaar bestaat Groniek alweer vijftig jaar! Reden genoeg voor de redactie om dit heugelijke feit te vieren, middels het organiseren van een lustrumymposium rondom het thema 'Nostalgie'. Het sypmosium zal plaatsvinden op 19 oktober in het Van Swinderenhuys te Groningen. De inloop is vanaf 19:00 en het symposium begint om 19:30. De entree bedraagt €3 voor studenten en €5 voor niet-studenten. 

Het symposium vangt aan met een plenaire lezing van Groniek-pionier en befaamd historicus Frank Ankersmit. Daarna is er een workshopronde, waarbij u kunt kiezen uit drie verschillende onderwerpen: verlangen naar de Koude Oorlog, nostalgie in de oudheid en nostalgie naar Nederlands-Indië. We sluiten de avond af met een vraaggesprek met voormalig minister-president en CDA-coryfee Dries van Agt. Na afloop van deze lezingen is er uiteraard de gelegenheid tot een feestelijke borrel. Het eerste drankje is van ons.

Omdat Groniek niets is zonder haar redacteuren willen wij graag met u, als oud-redacteur, de vijftigste verjaardag van het oudste historische studententijdschrift van Nederland vieren. Daarom organiseren wij, voorafgaand aan het congres, een speciaal diner in het Van Swinderenhuys voor oud-redacteuren. De kosten hiervan zijn €20 (inclusief twee drankjes).

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven voor het diner en het symposium (of één van beide).

Aanhef

 dhr. mevr.

Uw achternaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Ik wil mij opgeven voor het diner voorafgaand aan het symposium:

Ik mij opgeven voor het symposium van 19 oktober:

Uw email (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode(verplicht)

Plaats(verplicht)

Ben je student? Vul dan je studentnummer in

Telefoonnummer

Bankrekening (verplicht)

Betalingswijze
Automatische incasso

Opmerkingen

Code: captcha
Vul code in: