Lustrumsymposium

* Het symposium is helaas uitverkocht. Het staat u vrij zich aan te melden, maar u komt dan op een wachtlijst te staan. Mocht er onverhoopt een plek vrij komen, dan krijgt u een bericht van ons. * 

 

 

 

Ter ere van haar vijftigjarige bestaan organiseert de redactie van Groniek op 19 oktober 2017 een lustrumsymposium met het passende thema 'Nostalgie' in het Van Swinderenhuys te Groningen. De inloop is vanaf 19:00 en het symposium begint om 19:30. De entree bedraagt €3 voor studenten en €5 voor niet-studenten. Opgeven kan via onderstaand formulier.

Het symposium vangt aan met een plenaire lezing van Groniek-pionier en befaamd historicus Frank Ankersmit. Daarna is er een workshopronde, waarbij u kunt kiezen uit drie verschillende onderwerpen: verlangen naar de Koude Oorlog, nostalgie in de oudheid en nostalgie naar Nederlands-Indië. We sluiten de avond af met een vraaggesprek met voormalig minister-president en CDA-coryfee Dries van Agt. Na afloop van deze lezingen is er uiteraard de gelegenheid tot een feestelijke borrel. Het eerste drankje is van ons.

 

Ja, ik geef mij op voor het lustrumsymposium van Groniek op 19 oktober en ga daarmee akkoord met de automatische incasso van het verschuldigde bedrag.

Aanhef

 dhr. mevr.

Uw achternaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode(verplicht)

Plaats(verplicht)

Ben je student? Vul dan je studentnummer in

Telefoonnummer

Bankrekening (verplicht)

Betalingswijze
Automatische incasso

Opmerkingen

Code: captcha
Vul code in: